77 Lubricants on yksi suurimmista itsenäisistä voiteluaineiden tuotemerkeistä Euroopassa. Yhtiö valmistaa ja markkinoi laajan valikoiman laadukkaita voiteluaineita ja erikoisuuksia, jotka on tarkoitettu monipuolisesti erilaisiin sovelluksiin.Tuotteet ovat alan asiantuntijoiden kehittämiä ja valmistamia, koostuen monipuolisesti perusöljyistä ja lisäaineista. 77 Voiteluaineet täyttävät viimeisimmät Original Equipment Manufacturers (OEM)- sekä Kansainvälisen standardisoimis- komitean vaatimukset.

Kaikki 77 voiteluaineet on valmistettu yhdessä Alankomaiden suurimmista ja arvostetuimmista voiteluaineiden sekoittamistiloista. 77- sekoituslaitoksen valmiiden voiteluaineiden vuosittainen tuotantokapasiteetti on 130.000 tonnia, millä on varastointi kapasiteettia 17 miljoonalle litralle perusöljyjä ja yli 60 säiliön varastointi valmiille tuotteille sekä useita varastoja pakatuille tuotteille.

77 voiteluaineiden sekoituslaitos on ISO 2001–sertifioitu, missä on täysin varusteltu laboratorio antaen 100 % tuotetakuun voiteluaineille ja lisäksi se tarjoaa voiteluaineiden käytölle tärkeän analyysiohjelman.

77–yhtiö on ylpeä saavutuksestaan olla kansainvälinen tuotemerkki, mikä pystyy tarjoamaan laajan ja korkealaatuisen tuotevalikoiman voiteluaineita eurooppalaisille asiakkailleen. Myynti- ja teknisen puolen hyvin koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta helpottaa tuotteiden eteenpäin markkinoinnissa.

Kaikki yhtiön tuotteet myydään paikallisille tukkureille, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen palvelun tuotteen loppukäyttäjille pakaten tuotteet tiiviisti hollantilaisilla tuotantolaitoksilla.Sitoutuneisuus tehtävään ja henkilökohtaisen sekä yksilöllisen tuen antaminen yhteistyökumppaneille ja asiakkaille on 77-yhtiöille tärkeimpiä edellytyksiä hyvään kaupankäyntiin.

Lissä tietoa 77 tuotteista löytyy sivulta www.77lubricants.fi

77 Lubricants tuotteiden mynniistä vastaavat


Jochen Dahl
Q8 Oils, 77 Lubricants, varaosat (Pohjois-Suomi)
Puhelin
045 153 4470

Hannu Hellstén
Q8 Oils, 77 Lubricants, varaosat (Keski-Suomi)
Puhelin 045 657 9476

Kimmo Tolsa
Q8 Oils, 77 Lubricants, varaosat (Etelä-Suomi)
Puhelin 040 163 7707

 

Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä Sanupin puhelinmyyntiin 0207 515 230.