Fleetguard

Suodattimet turvalliseen ja taloudelliseen menoon

Fleetguard — Lisää suorituskykyä ja maksimoi tehokkuuden.
Kuorma-autojen ja työkoneiden seisokit johtuvat lähes poikkeuksetta moottorin elintärkeissä järjestelmissä ilmenneistä vioista.
Ainoastaan korkealuokkaiset suodattimet pitävät järjestelmät puhtaina.
Fleetguardin ajantasainen tutkimus- ja kehitystyö sekä materiaalivalinnat ovat aikaansaaneet Fleetguardin tarjoaman korkean laadun. Lähes 40 v. erikoistuminen ja asiakkailta saatu arvokas käyttäjäkokemus on tehnyt Fleetguardista johtavan dieselmoottorien suodatinvalmistajan.

Oy Sandman-Nupnau Ab toimittaa Fleetguardin ilmansuodattimia, polttoainesuodattimia ja öljysuodattimia.

 

  • Fleetguard ilmansuodattimet

Pienikin likahiukkanen ilmajärjestelmässä tuhoaa moottorin. Huonosti suunniteltu tai mitoitettu ilmansuodatin alentaa moottorin tehoa. Riittämätön ilmamäärä johtaa epätäydelliseen palamiseen. Fleetguard ilmasuodattimet, kun ne vaihdetaan suositeltavin välein, suojelevat moottoria alentamatta sen tehoa.

 

  •  Fleetguard polttoainesuodattimet

Polttoainelaitteiden ennenaikainen kuluminen johtuu huonosta polttoainesuodatuksesta. Fleetguard polttoainesuodattimet ovat valmistettu erityisen tarkasti pidentämään huoltovälejä.

 

  •  Fleetguard öljysuodattimet

Hyvän öljysuodatuksen etuja ovat vähentyneet korjaamokäynnit, jotka taas merkitsevät kustannussäästöjä. Fleetguard täysvirtaöljynsuodatin estää ennenaikaisen dieselmoottorin kulumisen, poistamalla epäpuhtaudet öljystä.

Lataa Fleetguard luettelo!

 


Sanupin puhelinmyynti 0207 515 230.